MTB Maratonul Nordului 2018

Details
Date:

септември 1

Time:

10:00 am - 04:00 pm

Event Category:

Състезания

Website:
Event Website
Organizer

Zilele Nordului

Website: Organizer's Website

MTB Maratonul Nordului ajunge în 1 septembrie la ediția a opta.

În 1 septembrie 2018 cicliști profesioniști și amatori iau startul din Pomârla, județul Botoșani, localitate aflată la 50 de km depărtare de Botoșani, 45 de Darabani și 10 de Dorohoi.

Early bird pentru înscrieri până în 1 martie și fond de premiere de 10.000 lei

Pentru persoanele care se înscriu până în 1 martie, taxa de participare este de 80 de lei și le aduce un kit de participare bogat.

E vorba despre un tricou tehnic Vifra specific ciclism, număr de concurs, cronometrare cu cip, pachet cadou oferit de Ethic Sport, puncte de hidratare, diplomă de participare, voucher de participare la tombola competiției, invitație la cina cicliștilor, afterparty în Poiana Teioasa, invitație la Zilele Nordului, medalie de finisher.

În plus, participanții la maratonul ciclist au parte de cazare gratuită în campingul din Pomârla, iar cicliștii care vin pentru festivalul Zilele Nordului și doresc să rămână la concerte se pot caza gratuit în campingul din Darabani. Înscrieri se fac online pe www.maratonulnordului.ro.

Premiile MTB Maratonul Nordului sunt în valoare totală de 10.000 lei, iar participanții au posibilitatea de a-și dona premiul obținut către Fondul de Biciclete.

MTB Maratonul Nordului face parte din Zilele Nordului, festival de muzică, arte și călătorii găzduit anul viitor în 30 august-2 septembrie 2018 pe colțul celor trei frontiere: România, Ucraina și Republica Moldova.

Detalii și înscrieri la maratonul ciclist se fac online pe www.maratonulnordului.ro.


Коментирай, сподели опит, разкажи история

Loading Facebook Comments ...

Speak Your Mind

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>