Велопоход до вр. Околчица за поклонение пред подвига на Ботев

Details
Start:

юни 1 - 07:00 am

End:

юни 2 - 07:00 pm

Website:
Event Website
Organizer

Колоездачен клуб "ВЕЛОСИТИ"

Website: Organizer's Website
Venue

Езерото Ариана

на по едно преди концерта

Sofia, Bulgaria

Клуб Velocity организира велопоход от столицата до вр. Околчица като целта ни е да се включим във Всенародното поклонение.

Планът е да потеглим на 1 Юни 2017г. от София, начален пункт езерото Ариана в 7:00ч и да поемем по Искърското дефиле като крайната точка базата на АЕЦ Козлодуй над гр. Враца в близост до пещера Леденика.

Ще бъде организиран транспорт, който да превози багажа на участниците в похода, а вечерта може да бъде наблюдавана зарята за Деня на Ботев във Враца.

Рано сутринта на 2 Юни ще се отправим към Околчица, за да почетем паметта на един от най-великите български революционери. Целта е до 10:00ч да сме на върха за възстановката на последното сражение на Ботевата чета.

Прибирането до София отново ще бъде на ход. А всеки желаещ може на следващия ден да се включи в Обиколката на Беласица.

Препоръчително е всеки желаещ да оповести желанието си за присъствие колкото се може по-рано като ни пише, за да можем да резервираме места за нощуване, понеже по това време всичко ще бъде запазено от рано и няма да има възможност за други.


Коментирай, сподели опит, разкажи история

Loading Facebook Comments ...

Speak Your Mind

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>