Варварско Ендуро

Details
Start:

април 21 - 09:30 am

End:

април 22 - 05:00 pm

Event Category:

Състезания

Website:
Event Website
Organizer

Omsight

Website: Organizer's Website

Здравейте, пролетта дойде, а с това и активният колоездачен сезон. Ето и едно предложение от нас за каране в Западни Родопи.

Имаме удоволствието да ви поканим да покараме по пътечките в района на село Варвара и Чепинското дефиле.
Мероприятието ще е несъстезателно ендуро и е част от инициативата за почистване, маркиране и популяризиране на туристическите и колоездачни маршрути в западнородопския дял Алабак. Повече информация за тази инициатива можете да намерите тук: https://fb.com/alabak.info .

Този път ще наблегнем на Източната част на рида, а занапред сме замислили и други мероприятия. Пътечките ще са разнообразни като трудност. Ще имаме няколко кратки качвания на самоход и две дълги с автомобили до връх Милеви скали. Ще се отдадем и на блажено излежаване в минерални басейни, а също ще посетим и някои местни кръчми. По-късно ще предоставим и списък с подходящите места за преспиване – къщи за гости и подходящи за къмпингуване поляни. Както споменахме ще има по едно качване с автомобили и двата дни до вр. Милеви скали. По тази причина ще има осигурен бус, с който шофьорите да бъдат закарани да приберат колите след спускането. Вторият ден една от пътеките е доста трудна в някои участъци и по тази причина ще има алтернативен вариант. Събитието няма такса. Ще има осигурен сервиз на място от Вело 2009, а нашия приятел Вальо от Omsight ще помага при нужда от медицинска помощ. Моля всички желаещи да участват да имат предвид, че макар и да не са от най-трудните пътеките изискват добра техника за спускане. Задължително ще бъде използването на каска и допълнителна защитна екипировка. Молим за датите на събитието да имате планинска застраховка. Също така участниците трябва да имат навършени 18 години. За съжаление не можем да се ангажираме в момента с по-малки участници, но обмисляме мероприятие за тях в близкото бъдеще.

Форма за записване: https://goo.gl/forms/fu8RVq4xXg1INYml2
Места за преспиване: ще бъдат добавени
GPS следи: ще бъдат добавени непосредствено преди мероприятието

При въпроси не се колебайте да питате:
Павел: 0888 783 873

До 21-и Април :)!


 

Коментирай, сподели опит, разкажи история

Loading Facebook Comments ...

Speak Your Mind

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>