Велотуринг БГ само пре-публикува публичната информация налична за събитието. За промени на мястото, условията за участие или такси, най-добре се свържете с посочения организатор.


Зарежда Събития

« Виж всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Tasty Bike Tour – с колело в Балкана

24.05.2019 в 08:30 - 26.05.2019 в 16:00

Такса: 146 лв.

В БАЛКАНА – МЕЖДУ СЕВЕР И ЮГ

Очакват ви три дни на приключения в центъра на България. Предлагаме Ви една интригуваща велосипедна програма, с възможност за включване на ограничен брой пешеходни туристи!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Приемат се записвания за следните дати: 24.05-26.05.2019, 14.06-16.06.2019, 21.06-23.06.2019 както и по индивидуална заявка.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

⚠ НОЩУВКИ И НАЧИН НА ПРОВЕЖДАНЕ

Пътешествието се провежда на експедиционен принцип (следва се определен маршрут и всяка вечер се нощува на различно място), но е подпомагано от сервизен автомобил за големия багаж и извънредни ситуации. Нощува се в семейни хотели за пълноценна почивка при добър стандарт, с настаняване в двойни/тройни стаи със собствен санитарен възел. За настаняване в индивидуални стаи ни пишете своевременно на [email protected]

⚠ „ВКУСНО“ ПЪТЕШЕСТВИЕ

Очакват ни Узана, Шипка, Бузлуджа, Трявна, Боженци, Прирoден парк „Българка“, Географският Център на България, Соколският манастир, Езерото, Етъра и много други интересни места.

Особен акцент представляват „вкусните спирки” по маршрута. В непринудена обстановка ще се насладите на храна и пиво, приготвени по нетрадиционни и балкански рецепти. Достъпно, леко и без излишна претенциозност.

⚠ КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА

Програмата е за всички, които харесват активности на открито и, в частност, планинското колездене. Преобладаващата част от маршрутите обаче са дублирани от алтернативни варианти (асфалт), които могат да се ползват при нужда. За пълноценно участие са нужни умения над начално ниво и способност за изминаване на 35 – 45 км с планински велосипед по начупен терен. Възможно е да се включат ограничен брой пешеходни туристи, които ще „следват” велосипедната група и които ще бъдат подпомагани от сервизен автомoбил без или срещу минимално допълнително заплащане!

⚠ ТАКСА УЧАСТИЕ И ЗАПИСВАНЕ

Таксата е 146 лв и включва:

• две нощувки със закуски в семеен хотел
• „вкусни спирки“ за обяд и вечеря (ден 1)
• дегустация на крафт бира (ден 2)
• дегустация на билкови чайове (ден 3)
• придружител-водачи (през всички дни)
• транспорт за големия багаж (през всички дни)

Запишете се с кратък е-мейл на адрес [email protected], с посочване на следните данни:
• име и фамилия
• брой участници
• телефон и е-мейл за връзка

Навременното записване спомага за гладката организация, а наличието на достатъчно участници е необходимо условие за провеждане на мероприятието.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ВЕЛОСИПЕДИ

Ако нямате възможност да вземете велосипед със себе си, ще ви съдействаме за наемане на подходящ велосипед на преференциална цена. Заявете това още при записването си, за да се свържем своевременно с Вас за уточняване на всички подробности.

ДЕЦА

• Минималната възраст за участие е 14 години.
• Деца на възраст от 14 до 18 години могат да участват само в присъствието на участващ родител.

Цялата програма на страницата на събитието във Фейсбук

Детайли

Начало:
24.05.2019 в 08:30
Край:
26.05.2019 в 16:00
Стойност:
146 лв.
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/380761772521028/

Организатор

Gabrovo Plus
Email:
travel.plus@abv.bg
Уебсайт:
http://www.travel-plus.net

Място

Местност Узана Габрово
Местност Узана, 5304 Габрово + Google Map

Ако сте организатор или ентусиаст и желаете повече интересни събития да бъдат публикувани и достигнат до вело общноста, свържете се с нас от контакти тук или на Фейсбук страницата ни.