Велотуринг БГ само пре-публикува публичната информация налична за събитието. За промени на мястото, условията за участие или такси, най-добре се свържете с посочения организатор.


Зарежда Събития

« Виж всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Евровело за Всеки at Chucky’s Coffee & Ride

20 юни в 19:00 - 20:00

Такса: 10 лв.

Как едно момче с церебрална парализа премина 300 км с колело?

През август 2018 година екип от 7 приятели, 2 колелета и 1 кемпер пропътуваха 300 км по поречието на река Дунав за 5 дни. Героят на приключението беше Петър Нефтелимов – едно момче с непримирима душа и безкрайна енергия. Целта на пътуването беше да покаже, че независимо от здравословните проблеми и липсата на инфраструктура, приключенията са достъпни за всеки!

„Как би се чувствал, ако сънуваш, че си на велопоход с приятели? Уверявам те, след като усетиш чувството, сънувайки, би желал да го осъществиш наистина? Така аз предната нощ сънувах, че съм на велопоход с приятели. Но това не беше сън за сбъдването на една мечта. Това беше сън по една носталгия…“

– Петър Нефтелимов

Каним ви на една специална прожекция на „Евровело за Всички“. Един филм, който разкрива веселите емоции и трудните моменти, през които минава едно приключение. Филм, който показва искреното щастие през призмата на 7 различни съдби.

Вход за прожекцията: доброволно дарение – всички приходи отиват за създаването на следващата триколка за хора в неравностойно положение!

Ако сте възпрепятствани да дойдете, но подкрепяте каузата, може да подкрепите тук: https://www.patreon.com/balkanseverywhere
https://www.paypal.me/balkanseverywhere

Времетраене 20 минути.

Поканете приятелите си, родителите си или елате сами. Ще имате възможност да се запознаете и поговорите с екипа. Чакаме ви!

Пътеписи от велопохода „Евровело за Всеки“:
1 ДЕН: http://bit.ly/eurovelo-za-vseki-den1
2 ДЕН: http://bit.ly/eurovelo-za-vseki-den2
3 ДЕН: http://bit.ly/eurovelo-za-vseki-den3
4 ДЕН: http://bit.ly/eurovelo-za-vseki-den4
5 ДЕН: http://bit.ly/eurovelo-za-vseki-den5

Партньори на пътешествието бяха:
Младите успели българи
Association of the Bulgarian Leaders and Entrepreneurs – ABLE
Петър Нефтелимов
Koren.Clothing
CoKitchen
Fix&Ride
Remove Remove
Balinov.com
1 Процент Промяна

Детайли

Дата:
20 юни
Час:
19:00 - 20:00
Стойност:
10 лв.
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/347217962515027/

Място

Chucky’s (Chucky’s Coffee & Ride)
ul. 20-ti April 13, 1606 Sofia, Bulgaria
Sofia,
+ Google Map

Ако сте организатор или ентусиаст и желаете повече интересни събития да бъдат публикувани и достигнат до вело общноста, свържете се с нас от контакти тук или на Фейсбук страницата ни.