Велотуринг БГ само пре-публикува публичната информация налична за събитието. За промени на мястото, условията за участие или такси, най-добре се свържете с посочения организатор.


Зарежда Събития

« Виж всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Elevation999 Enduro Challenge 2019

5 септември в 11:00 - 8 септември в 19:00

Elevation999, доказано едно от най-интересните и трудни ендуро състезания не само в България, но и в региона се завръща за 6-та поредна година!

Гарантираме ви, че тези 4 дни, които ще прекарате по приказните родопски пътеки, ще остават дълбок спомен, които ще ви накара да се връщате отново и отново! 😉

Бъдете готови да поставите с тялото и уменията си пред сериозно предизвикателство, защото в двата състезателни дни ще трябва да се справите с близо 40 км интензивно и много разнообразно каране по пътеките около Пампорово, Смолян и Чепеларе!

Запазете датите още от сега и бъдете част от нещо наистина незабравимо! Събитието ще бъде 4-ти кръг от BG Enduro Series 2019!

Повече информация скоро, а за да не изпуснете нещо следете и се абонирайте за събитието! 🙂

Детайли

Начало:
5 септември в 11:00
Край:
8 септември в 19:00
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/281760675849267/

Място

Velo Park Pamporovo
Pamporovo, Smolyan, Smolyan, Bulgaria + Google Map

Ако сте организатор или ентусиаст и желаете повече интересни събития да бъдат публикувани и достигнат до вело общноста, свържете се с нас от контакти тук или на Фейсбук страницата ни.