Велотуринг БГ само пре-публикува публичната информация налична за събитието. За промени на мястото, условията за участие или такси, най-добре се свържете с посочения организатор.


Зарежда Събития

« Виж всички Събития

Elevation999 Enduro Challenge 2019

5 септември в 11:00 - 8 септември в 19:00

Elevation999, доказано едно от най-интересните и трудни ендуро състезания не само в България, но и в региона се завръща за 6-та поредна година!

Гарантираме ви, че тези 4 дни, които ще прекарате по приказните родопски пътеки, ще остават дълбок спомен, които ще ви накара да се връщате отново и отново! 😉

Бъдете готови да поставите с тялото и уменията си пред сериозно предизвикателство, защото в двата състезателни дни ще трябва да се справите с близо 40 км интензивно и много разнообразно каране по пътеките около Пампорово, Смолян и Чепеларе!

Запазете датите още от сега и бъдете част от нещо наистина незабравимо! Събитието ще бъде 4-ти кръг от BG Enduro Series 2019!

Повече информация скоро, а за да не изпуснете нещо следете и се абонирайте за събитието! 🙂

Детайли

Начало:
5 септември в 11:00
Край:
8 септември в 19:00
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/281760675849267/

Място

Velo Park Pamporovo
Pamporovo, Smolyan, Smolyan, Bulgaria + Google Map

Ако сте организатор или ентусиаст и желаете повече интересни събития да бъдат публикувани и достигнат до вело общноста, свържете се с нас от контакти тук или на Фейсбук страницата ни.


Коментирай, сподели опит, разкажи история

Loading Facebook Comments ...

Speak Your Mind

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>