Велотуринг БГ само пре-публикува публичната информация налична за събитието. За промени на мястото, условията за участие или такси, най-добре се свържете с посочения организатор.


Зарежда Събития

« Виж всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Детски лагер „Крива капла І“: вело-каяк експедиция

20 юли в 20:00 - 26 юли в 20:00

Такса: 440 лв.

Лагерите ни ще са в непристъпните и красиви заливи на най-чудните язовири в Родопите, където ще ни се случват безброй приключения, но главно ще сме на две гуми и в кал до ушите. Ще има каяци, въжена градина и всяка вечер ново място с весел огън, около който ще изправяме изкривените през деня капли. През цялото време ще спим на палатки.

Място: Родопа планина
Дати: 20.07 – 26.07.2019г.
Възрастова група: 13+
Индивидуална цена за участие – 440лв.
Наемът на колелото е 85лв., в случай че нямате собствено.

Ден 1
Отпътуваме сутринта от паркинга пред Национален стадион Васил Левски, София и пристигаме в Горски център Чатъма на брега на язовир Беглика. Разпъваме палатките и се настаняваме. Запознаваме се и обсъждаме програмата за предстоящите дни.

Ден 2
Караме каяци в язовир Беглика и минаваме през въжената градина на Чатъма. Говорим, смеем се, обсъждаме и свикваме заедно.

Ден 3, 4, 5, 6
След закуска събираме палатките и багажа си и с малки ранички, пълни с вода, сандвичи и връхна дреха, потегляме на вело-преход. Късния следобед или привечер пристигаме в новия лагер, където разпъваме отново палатките. Приготвяме заедно вечерята и хапваме и си говорим около огъня.

Ден 7
Отново събираме палатките и багажите си и потегляме на по-кратък от предходните дни вело-преход. Срещаме се с транспорта ни за София и потегляме на обратно.

Ако смятате да използвате собствено колело, ще ви помолим да ни изпратите негова снимка, за да преценим дали е подходящо за избрания маршрут. Велосипедите на младежите, които ще са със собствени такива, трябва да бъдат предварително сервизирани и да имат резервни гума, лепенки, ухо за дерайльор, както и каска.

Таксата включва:
– Пълен пансион в палатков лагер;
– Програма тип „казус” за курса;
– Групова застраховка;
– Консумативи, свързани с програмата; наем на екипировка;
– Разрешителни за придвижване в парковете и резерватите;
– Квалифицирани инструктори – планински водачи, планински спасители, инструктори по обучение чрез преживяване на детски групи, инструктори по алпинизъм и спелеология;
– Организиран транспорт с лицензирана компания за превоз на детски групи.

Храна: В рамките на курса децата се хранят три пъти на ден. В дните с преходи и други занимания на открито ще си приготвяме сандвичи за обяд.

Екипировка: Всеки участник сам осигурява личната си екипировка и облекло. Тя включва подходящи дрехи и обувки, фенерче, санитарни принадлежности, спален чувал, малка раница и др. Ние предоставяме специализираната екипировка.

Транспорт: Всички програми започват от София с организиран транспорт. Ще пътуваме с микробус на лицензирана транспортна фирма, а по време на вело-преходите ще има съпровождащ Реверсо бус .

Въпроси, коментари и записвания: [email protected] или
0877 038 385 – Петя Николова
0888 779 979 – Димитър Грозданов

Повече информация за нас, както и подробности за всички летни детски лагери, може да намерите на www.reverso.bg

Програмите се организират и провеждат от туроператор – АР ЕНД БИ АДВЕНТЧЪР ООД с удостоверение за извършване на туроператорска дейност номер: РК – 01 – 7585

Детайли

Начало:
20 юли в 20:00
Край:
26 юли в 20:00
Стойност:
440 лв.
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/2080429688744418/

Организатор

Училище за приключения „Реверсо“
Email:
mail@reverso.bg
Уебсайт:
www.reverso.bg

Място

Чатъма
Чатъма, яз.Голям Беглик, Batak, Bulgaria + Google Map

Ако сте организатор или ентусиаст и желаете повече интересни събития да бъдат публикувани и достигнат до вело общноста, свържете се с нас от контакти тук или на Фейсбук страницата ни.


Коментирай, сподели опит, разкажи история

Loading Facebook Comments ...

Speak Your Mind

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>