Велотуринг БГ само пре-публикува публичната информация налична за събитието. За промени на мястото, условията за участие или такси, най-добре се свържете с посочения организатор.


Зарежда Събития

« Виж всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Купа Долчини 04 Май 2019 – Изкачване на Витоша

4 май в 15:00 - 18:00

„Купа Долчини“ 2019 гр.София – “ИЗКАЧВАНЕ НА ВИТОША”
Официален сайт за състезанието: https://cup.doltcini.com/
Колоездачното състезание е подходящо за любители колоездачи и лицензирани колоездачи от всички възрастови групи описани в наредбата/правилника на състезанието.
*Любители колоездачи желаещи да участват в състезанието „ИЗКАЧВАНЕ НА ВИТОША“ вече могат да се регистрират през сайта: https://cup.doltcinni.com

Информация за колоездачното състезание!
Официален старт ще бъде в пред „РЕЗИДЕНЦИЯ БОЯНА“ в 14:00ч. (локално платно). От официалния старт до излизането от кръговото на бул.“Черни връх“, не е състезателно разстояние! [4км]. Тази отсечка, ще бъде под формата на велошествие в най-дясната пътна лента. От бул.“Черни връх“ до финалната линия пред „Хижа Алеко“ е състезателно разстояние! [16,5km].

Щабът на състезанието ще бъде отворен на 04 Май 2019 от 09:00 до 13:00 часа в гр. София – на старта пред „РЕЗИДЕНЦИЯ БОЯНА” за проверка на лицензите и раздаване на състезателните номера за любителите колоездачи и отборите.

НАЧИН НА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ НА ЛЮБИТЕЛИ И ЛИЦЕНЗИРАНИ КОЛОЕЗДАЧИ – ПРОЧЕТЕТЕ В НАРЕДБАТА т.13

Детайли

Дата:
4 май
Час:
15:00 - 18:00
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/254092748805643/

Организатор

DOLTCINI

Място

Резиденция Бояна
1618 Резиденция Бояна, София, Sofia, Bulgaria + Google Map

Ако сте организатор или ентусиаст и желаете повече интересни събития да бъдат публикувани и достигнат до вело общноста, свържете се с нас от контакти тук или на Фейсбук страницата ни.