Велотуринг БГ само пре-публикува публичната информация налична за събитието. За промени на мястото, условията за участие или такси, най-добре се свържете с посочения организатор.


Зарежда Събития

« Виж всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Купа Долчини 04 Май 2019 – Изкачване на Витоша

4 май в 15:00 - 18:00

„Купа Долчини“ 2019 гр.София – “ИЗКАЧВАНЕ НА ВИТОША”
Официален сайт за състезанието: https://cup.doltcini.com/
Колоездачното състезание е подходящо за любители колоездачи и лицензирани колоездачи от всички възрастови групи описани в наредбата/правилника на състезанието.
*Любители колоездачи желаещи да участват в състезанието „ИЗКАЧВАНЕ НА ВИТОША“ вече могат да се регистрират през сайта: https://cup.doltcinni.com

Информация за колоездачното състезание!
Официален старт ще бъде в пред „РЕЗИДЕНЦИЯ БОЯНА“ в 14:00ч. (локално платно). От официалния старт до излизането от кръговото на бул.“Черни връх“, не е състезателно разстояние! [4км]. Тази отсечка, ще бъде под формата на велошествие в най-дясната пътна лента. От бул.“Черни връх“ до финалната линия пред „Хижа Алеко“ е състезателно разстояние! [16,5km].

Щабът на състезанието ще бъде отворен на 04 Май 2019 от 09:00 до 13:00 часа в гр. София – на старта пред „РЕЗИДЕНЦИЯ БОЯНА” за проверка на лицензите и раздаване на състезателните номера за любителите колоездачи и отборите.

НАЧИН НА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ НА ЛЮБИТЕЛИ И ЛИЦЕНЗИРАНИ КОЛОЕЗДАЧИ – ПРОЧЕТЕТЕ В НАРЕДБАТА т.13

Детайли

Дата:
4 май
Час:
15:00 - 18:00
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/254092748805643/

Организатор

DOLTCINI

Място

Резиденция Бояна
1618 Резиденция Бояна, София, Sofia, Bulgaria + Google Map

Ако сте организатор или ентусиаст и желаете повече интересни събития да бъдат публикувани и достигнат до вело общноста, свържете се с нас от контакти тук или на Фейсбук страницата ни.


Коментирай, сподели опит, разкажи история

Loading Facebook Comments ...

Speak Your Mind

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>