Bike Friendly Бизнес

bikefriendlybusinessАко като колоездач знаете и искате да препоръчате място, където сте се чуствали добре или пък предлагате като собственик или управител това за което всеки колоездач мечтае, а именно – вкусна храна, топъл душ и меко легло и имате места за паркиране на велосипеди, значи бизнесът е Bike Friendly.

А ние с радост ще го споделим с цялата общност и горещо ще ви препоръчаме.


Не е нужно да имате инсталирани специални стойки за велосипеди, просто удобно, сигурно и видимо място за заключване на велосипед.

Не е нужно и специално или пренебрежително отношение. Ние караме колело за здраве и удоволствие, не защото нямаме пари.

Ако пък все още подценявате велосипедистите като клиенти, ето няколко положителни причини да промените мнението си:

1. Пътуващите с автомобил стигат до морето за няколко часа, като само спират за обяд. На велосипедиста са нужни около 4 дни, а това са три нощувки и 12 хранения.

2. Както шофьорите спират на бензиностанции и дават пари за бензин, така и велосипедистите спират в градове и села, влизат в малки магазинчета, ресторанти и къщи за гости и дават пари за велосипедното гориво – храна, напитки, нещо сладко :-).

3. Ако нямате табела няколко километра напред по пътя, автомобилиста ще премине покрай вас с 60-100 км/час, колоездача с 5 до 15 км/ч.

Така, че нека сме си взаимно полезни.
Пишете ни и заявете желание да се включите в тази инициатива. Ние ще ви добавим на нашата карта и в описанията на минаващите покрай вас маршрути.

sleep_hotel

Bike Friendly Бизнес

Адрес, телефон за контакти
Координати
защо бизнеса ви е препоръчан:
-вело стоянка/паркинг, % отстъпка, колела под наем, друго